CONTACTE

Pot contactar amb nosaltres per mitjà del formulari de contacte, correu electrònic o per telèfon. Estarem encantats d´atendre´l lo més aviat possible. Moltes gràcies.

*Camps obligatoris

ON ESTEM?
Passeig de la Sort, 27 bxs
43830 Torredembarra
Tarragona
Telf.977643097
Fax.977645360
passeigsort@oltecar.com

OLTECAR COMUNICACIONS, S.L. és el Responsable del tractament de les dades personals de l´Interessat i li informa que aquestes dades seran tractedes de conformitat amb el disposat a les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d´abril de 2016 (GDPR), pel que es facilita la següent informació del tractament:
Fi del tractament: donar resposta a qüestions plantejades al formulari.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentres existeixi un interés mutu per mantenir el fi del tractament i quan ja no sigui necessari per aquest fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total dels mateixos.
Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets que assisteixen a l'Interessat:

  • - Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • - Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  • - Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent

Dades de contacte per exercir els seus drets: OLTECAR COMUNICACIONS, S.L. Passeig de la Sort, 27 Baixos 43830 TORREDEMBARRA. (TARRAGONA). Email: oltecar@oltecar.com

OLTECAR COMUNICACIONS S.L. Passeig de la Sort, 27 bxs 43830 - Torredembarra Tarragona Telf.977643097 Fax.977645360
Política de cookies - Avís legal i política de privacitat