HISTÒRIA DE L´EMPRESA

OLTECAR COMUNICACIONS S.L és una mitjana empresa que s’emmarca en el sector de les Telecomunicacions, que neix el 1996 i que ostenta des del 1999 la Distribució Oficial de Telefònica. OLTECAR comença a especialitzar-se, inicialment en la telefonia mòbil, i actualment amplia el seu producte amb l’absorció de noves línies de negoci com la telefonia fixe, internet, televisió digital, centraletes i informàtica, seguint en paral·lel la tendència del sector cap a la convergència entre les tecnologies procedents dels sectors de les telecomunicacions i les tecnologies de la informació ( informàtica ).També amplia el seu públic objectiu de residencial a professional, i a partir d’aquí aposta per l’expansió geogràfica a la província de Tarragona, tant en punts de venda com en cobertura comercial d’empreses.

ESTRUCTURA ACTUAL

Actualment, l’empresa s’estructura bàsicament en 2 àrees: - Residencial, amb 4 Punts de Venda en el marc de la província de Tarragona (Torredembarra, El Vendrell, Calafell Platja i Cambrils) - Departament Empreses, format per un departament de telemarketing i una força comercial que dóna assessorament i servei a un gran ventall d’empreses pime ubicades en el marc de la província de Tarragona. I juntament amb les 2 àrees principals, hi ha el Departament de Compres i Logística, el Departament Informàtic i la Direcció Actualment, es sostenen les següents distribucions: Telefònica Movistar i Telefònica España.

VISIÓ

OLTECAR té com a visió convertir-se en l’empresa de referència a Tarragona com a proveïdor de serveis de telecomunicacions i informàtica, oferint un producte integral al nostre públic objectiu professional (pimes), i, per l’altra banda, ampliar el nostre públic objectiu residencial, amb l’expansió geogràfica dels punts de venda, oferint un producte i servei basat en el bon servei, garantia, proximitat i especialització.

VALORS I RESPONSABILITAT SOCIAL

Els valors que sempre han sustentat l’empresa són els valors típics d’una empresa familiar: implicació, bon ambient laboral, la feina ben feta, un bon servei al client. Donem solucions i donem respostes, sempre amb una única i explícita finalitat: aconseguir la satisfacció del client, aconseguir una diferenciació respecte a la competència mitjançant el nostre tracte més personal i pròxim, però també professional i especialitzat.La nostra prioritat no és el producte, és el servei, el bon servei.

OLTECAR COMUNICACIONS S.L. Passeig de la Sort, 27 bxs 43830 - Torredembarra Tarragona Telf.977643097 Fax.977645360 / Avís legal